Artikel in tijdschrift The Optimist Amerika

Artikel over de Bates-methode in tijdschrift The Optimist in Amerika

The Optimist AmerikaJa, het is zover..! Ik sta (namens De toekomst voor OGEN) voor het eerst in een tijdschrift. 🙂 Ik heb meegewerkt aan een artikel over de Bates-methode voor het tijdschrift The Optimist. Het interview heeft in augustus al plaats gevonden en nu ligt het Engelstalige tijdschrift in Amerika in de winkels.

Je kunt het Engelstalige artikel “Nobody needs these. Is it possible to train your eyes to see clearly without your glasses or contacts?” hier lezen.
Bron: The Optimist, auteur: Elleke Bal

En het leuke is: het tijdschrift verschijnt binnenkort ook in het Nederlands. Nog heel even geduld dus voor de mensen die liever niet in het Engels lezen. De Nederlandse versie ligt over twee weken hier in Nederland in de winkels. Leuk idee voor onder de kerstboom. 😉

Ik vond het super leuk om mee te werken aan het artikel en op deze manier wat meer bekendheid te kunnen geven aan de Bates-methode. Ik hoop dat veel mensen het artikel zullen lezen en geïnspireerd raken om aan de slag te gaan om hun gezichtsvermogen te verbeteren op een natuurlijke manier. Dat is ook mijn missie: meer bekendheid geven aan deze methode, zodat zo veel mogelijk mensen weer op een natuurlijke manier kunnen gaan zien.

Heb je na het lezen van het artikel vragen of wil je meer weten over het verbeteren van je gezichtsvermogen op een natuurlijke manier? Vraag dan een gratis Scherper Zien Sessie aan.

Gratis Scherper Zien Sessie aanvragen

‘Anders kijken is scherper zien!’

Hoe kun je op een natuurlijk manier gaan zien? Eén van de dingen die belangrijk zijn: het aanleren van de goede kijkgewoonten. In 90 Day Scherper Zien Challenge leg ik je alles uit over de goede kijkgewoonten en hoe je deze kunt toepassen in je dagelijkse leven.

90 Day Scherper Zien Challenge