Van -7.25 naar een leven zonder bril

leven zonder brilDrie jaar geleden had ik nooit durven dromen, dat ik ooit nog eens van mijn bril af zou kunnen komen. Ik wist toen niet eens dat het mogelijk zou zijn. Maar het is gelukt. Ik ben van mijn bril af!

Een stukje geschiedenis

Als klein meisje van 8 jaar kon ik het schoolbord niet meer lezen en kreeg ik mijn eerste bril. Ik kan me nog goed herinneren, dat ik mijn bril toen al vervelend vond. Ik had hem namelijk lang niet altijd op. Twee jaar later veranderde dat. M’n ogen waren toen al zo slecht geworden, dat ik mijn bril altijd op moest.

In die tijd was ik ook bang dat er iets met m’n dure bril zou gebeuren. Hij zou misschien van m’n hoofd af kunnen vallen of ik zou hem kwijt kunnen raken. Ik werd daardoor een stuk voorzichtiger. De bril maakte me onzeker. Ik werd er soms mee gepest. En ik voelde nooit echt aansluiting met de wereld om me heen, omdat ik opgesloten zat achter de brillenglazen.

Op de middelbare school ben ik contactlenzen gaan dragen. Dit ging een tijdje goed, maar toen ik later voor m’n werk hele dagen achter de computer zat, kon ik de lenzen niet meer verdragen. Ik had last van droge en geïrriteerde ogen. Noodgedwongen moest ik weer terug naar die vervelende bril.

Door de jaren heen is m’n sterkte opgelopen, van -1 in het begin, tot uiteindelijk -7.25 inclusief cilinder. Een behoorlijke sterkte, waardoor de glazen heel dik waren (lees: type ‘jampotglazen’). Ik moest hier bij het uitkiezen van een montuur altijd rekening mee houden.

De ontdekking

Twintig jaar lang heb ik met een bril en contactlenzen gelopen, toen ik er pas achter kwam dat het ook anders kan. Je hebt zelf invloed op de kwaliteit van jouw zicht. Je kunt leren om op een andere manier te kijken, waardoor je gezichtsvermogen verbetert op een natuurlijke manier. Toen ik dit zelf toe ging passen, merkte ik binnen een paar dagen al resultaat. Ik ging scherper zien! Dit was zo een geweldige ervaring! Dat motiveerde me om door te zetten en er helemaal voor te gaan om van m’n bril af te komen.

Een leven zonder bril

Nu ben ik al een aantal maanden van mijn bril af. En ik kan je vertellen: dat is een fantastische ervaring! Ik voel me veel vrijer. Ik heb nooit meer last van alle ongemakken die het dragen van een bril met zich meebrengt. Ik sta veel bewuster en meer ontspannen in het leven en heb weer aansluiting met de wereld om me heen. Het heeft mijn ogen geopend. Dit gun ik iedereen! En daarom heb ik er mijn persoonlijke missie van gemaakt om zoveel mogelijk mensen te helpen om van hun bril af te komen.

Gratis Scherper Zien Sessie

Vind jij je bril vervelend en wil je hier graag vanaf? En ben je bereid om het commitment te creëren dat nodig is? Dan wil ik jou uitnodigen voor een gratis Scherper Zien Sessie. In deze waardevolle sessie ontdek je wat Scherper Zien voor jou zou kunnen betekenen.

Vraag hier jouw Scherper Zien Sessie aan. Dan neem ik zo snel mogelijk contact op met jou om een afspraak in te plannen.