Nu zie ik wat jij niet ziet

nu-zie-ik-wat-jij-niet-zietJij weet niet wat ik zie, want jij ziet het nog niet. Ben je nieuwsgierig naar wat ik zie? Ik zie een kans om jou van je bril af te helpen. Dat zag jij niet hè?! 😉 Dit klinkt erg grappig natuurlijk, maar nu even serieus.

In 2013 kwam ik erachter dat het mogelijk is om je zicht te verbeteren op een natuurlijke manier. Door je kijkgewoonten te veranderen ga je scherper zien. Je kunt op deze manier je zicht zelfs zo ver verbeteren dat je uiteindelijk geen bril meer nodig hebt.

Zelf had ik een bril van -7.25 inclusief cilinder en vond het heel vervelend om een bril te moeten dragen. Daar zat namelijk een lading op vanuit mijn pubertijd. En bovendien is het gewoon irritant: de hele dag zo’n ding op je neus en achter je oren. Steeds weer vieze of beslagen glazen. En altijd het gevoel dat je geen contact kunt maken met de mensen om je heen, omdat je achter de brillenglazen leeft. Mijn interesse was meteen gewekt toen ik erachter kwam dat er een alternatief is voor het dragen van een bril.

De meeste mensen weten niet dat het mogelijk is om je zicht te verbeteren op een natuurlijke manier, zodat je geen bril meer nodig hebt. Ze zien het niet. Daar wil ik graag verandering in brengen. Ik heb er mijn persoonlijke missie van gemaakt om heel Nederland ervan bewust te maken dat je een keuze hebt. Als je wazig ziet, hoef je niet per se aan een bril. Je kunt ook de oorzaak van het probleem aanpakken door je kijkgewoonten te veranderen, zodat je niet levenslang afhankelijk bent van een bril.

Sinds een paar maanden zie ik het zelf. Ik zie weer zonder bril. Dit gun ik jou ook! Ik zou je graag willen uitnodigen voor een gratis Scherper Zien Sessie met mij, zodat jij ook gaat zien wat ik zie. Je kunt de sessie hier aanvragen. In de sessie ontdek je wat Scherper Zien voor jou zou kunnen betekenen. Als jij bereid bent om het commitment te creëren wat nodig is, dan zie ik je graag binnenkort!

Gratis sessie aanvragen