Artikel in tijdschrift The Optimist Nederland

Artikel over de Bates-methode in tijdschrift The Optimist in Nederland

The Optimist NederlandTwee weken geleden schreef ik een blog over het feit dat ik, namens De toekomst voor OGEN, voor het eerst in een tijdschrift sta. Ik heb namelijk meegewerkt aan een artikel over de Bates-methode voor het tijdschrift The Optimist. Het Engelstalige tijdschrift is twee weken geleden in Amerika verschenen. Vanaf vandaag ligt de Nederlandstalige versie van het tijdschrift in de winkels.

Je kunt het Nederlandstalige artikel “Deze heeft u niet meer nodig. Wat als het nu mogelijk is je ogen zo te trainen dat je zonder bril of lenzen scherp kunt zien?” hier lezen.
Bron: The Optimist, auteur: Elleke Bal

Ik vond het super leuk om mee te werken aan het artikel en op deze manier wat meer bekendheid te kunnen geven aan de Bates-methode. Ik hoop dat veel mensen het artikel zullen lezen en geïnspireerd raken om aan de slag te gaan om hun gezichtsvermogen te verbeteren op een natuurlijke manier. Dat is ook mijn missie: meer bekendheid geven aan deze methode, zodat zo veel mogelijk mensen weer op een natuurlijke manier kunnen gaan zien, zonder bril of lenzen.

Online programma ‘Anders kijken is scherper zien!’

Nu er meer landelijke bekendheid komt voor de Bates-methode leek het mij een goed moment om een online programma te ontwikkelen. Op deze manier kunnen enthousiaste mensen die niet in de buurt wonen de lessen ook volgen en hun gezichtsvermogen verbeteren. Dus bij deze…

Nu verkrijgbaar: online programma ‘Anders kijken is scherper zien!’

 

Update: inmiddels is het online programma ge-upgrade tot 90 Day Scherper Zien Challenge.

90 Day Scherper Zien Challenge